Izvor: Kurir
01.05.2024 u 12:41
0

ARPAD ŠTERBIK DOŽIVEO SRČANI UDAR: Doktori brzo reagovali i sprečili TRAGEDIJU!

Arpad Šterbik, nekadašnji golman reprezentacije Jugoslavije, kasnije i Srbije i Crne Gore, kao i Španije doživeo je srčani udar.

Ovu vest potvrdili su ljudi iz RK Vesprem gde je Šterbik trenutno trener golmana.

– Naš trener golmana Arpad Šterbik nije putovao sa ekipom u utorak. Ujutru mu se slošilo i završio je u bolnici gde je utvrđeno da je imao srčani udar. Zahvaljujući brzoj reakciji lekara on se sada oseća bolje i trebalo bi da napusti intenzivnu negu do sutra. Želimo mu brz oporavak i čekamo ga da se vrati – stoji u saopštenju kluba kojim je potvrđeno da je brzom reakcijom doktora sprečena tragedija.

Arpad Šterbik rođen je 20. novembra 1979. godine i tokom karijere branio je za Jugović, Foteks Vesprem, Sijudad Real, Atletiko Madrid, Barselonu, Vardar i Telekom Vesprem. Od 1999. do 2006. čuvao je mrežu reprezentacija Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, dok je kasnije bio golman Španije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter