Izvor: Kurir
01.05.2024 u 12:55
0

ZVEZDA OTVARA ŠIROM KAPIJE ZA DECU: Besplatno na TSC

Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće sutra od 19.00 časova (Arena 1 premijum) snage sa TSC-om u meču 3. kola plej-ofa Superlige.

Nadaju se na „Marakani“ što punijim tribinama, jer ih jako malo deli od toga da i zvanično budu šampioni. Svesni da su praznici i da je mnogo ljudi otišlo van grada, pokušali su na „Marakani“ da nađu način da privuku što više navijača na tribine. Shodno tome, ulaz za sve posetioce do 14 godina biće besplatan.

Podrazumeva se da će deca doći u pratnji odraslih osoba, a odrasle osobe moraće da poseduju kartu. Navijači će moći da biraju bilo koju tribinu, osim jućžne, koja je otvorena samo kada je „večiti derbi“. Karte za utakmicu u prodaji su preko internera, dok će sutra od 12.00 časova moći da se kupe i na blagajni „Marakane“. 

CENE KARATA ZA CRVENA ZVEZDA  – TSC

Sever: 400 dinara

Istok: 500 dinara

Zapad: 700 dinara

Tribina „Siniša Mihajlović“: 1400 dinara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter