Izvor: Kurir
13.05.2024 u 12:49
0

LESOR DIŽE TENZIJE PRED DERBI: Objavio SKANDALOZAN MOMENAT iz Pionira

Košarkaš Panatinaikosa, Matijas Lesor, ne krije ljubav prema Partizanu, a pred početak finalne serije ABA lige poslao je, u najmanju ruku, zanimljivu poruku.

Francuz, koji je prošlog leta iz redova crno-belih pojačao Atinjane, redovno prati dešavanja u Srbiji i košarci u regionu. Jasno je da će, iako je prethodno igrao i za Crvenu zvezdu, u finalu navijati za Partizan.

Na dan prve utakmice koja će se igrati u dvorani Aleksandar Nikolić od 20.30 časova, objavio je fotografiju iz prošle sezone na kojoj je prikazan trenutak kada Jam Madar „pozdravlja“ navijače crveno-belih tako što im je pokazao srednje prste.

Dogodilo se to uoči treće finalne utakmice kada je Zvezda bila domaćin. Košarkaši Partizana su izašli na zagrevanje, ali su se brzo vratili u svlačionicu nakon što je gomila predmeta poletela sa tribina ka parketu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter