Izvor: Kurir
01.05.2024 u 14:31
0

DOM VREDAN PET MILIONA! Isplivao snimak kuće Nikole Jokića: As Denvera sa porodicom živi u ČISTOM LUKSUZU! (VIDEO)

Nikola Jokić iz dana u dan potvrđuje da je najbolji košarkaš u NBA ligi, te se sa porodicom skućio u Denveru gde je već sada legenda. Na društvenim mrežama pojavio se i snimak doma porodice Jokić u ovom gradu koji prema pisanjima američkih medija vredi 5.000.000 dolara.

Na snimku koji je objavila Instagram stranica „Real Estates“ posvećena upravo zanimljivim nekretninama poznatih ličnosti, može se videti spoljašnjost Jokićeve kuće u Engelvudu. Na snimku se vidi prelepa priroda jer se dom porodice Jokić nalazi između krošnji drveća, kao i bazen, te je jasno da centar Denvera uživa u pravom luksuzu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter