Izvor: HAPPYBSC
30.04.2024 u 17:50
0

CRVENA ZVEZDA VOŠA KUP SRBIJE: Pomereno finale ! Ovo je novi termin

Finale Kupa Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Vojvodine biće pomereno.

Beogradski i novosadski crveno-beli trebalo je da se sastanu 23. maja od 18 časova na stadionu „Lagator“ u Loznici, ali je promenjen termin odigravanja, saznaje „Telegraf“.

Prema novim informacijama meč za titulu biće odigran 21. maja, odnosno dva dana ranije od prvobitnog termina. Kako prenosi „Telegraf“ Zvezda je poslala molbu da se finale pomeri za dva dana ranije na šta je Vojvodina pozitivno odgovorila, te je odlučeno da se meč za trofej u najmasovnijem takmičenju igra u novom terminu.

Crveno-beli su želeli da se finale Kupa odigra ranije, kako bi potencijalna proslava šampionske titule, koja je sve izvesnija jer imaju 11 bodova prednostu u odnosu na drugoplasirani Partizan, organizovala 25. maja posle utakmice protiv Čukaričkog na „Marakani“.

Sa druge strane, i „lalama“ odgovara pomeranje termina, jer u poslednjem kolu dočekuje Mladost iz Lučana, što može da bude potencijalno bitan meč za plasman u Evropu, ukoliko novosadski tim to prethodno ne obezbedi osvajanjem trofeja u Kupu.

Inače, Zvezda je aktuelni branilac trofeja i do sada u svojoj kolekciji ima 27 osvojenih Kupova, dok je Voša na dva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter