Izvor: happybsc
26.04.2024 u 13:31
0

LEGENDA PREMIJER LIGE mu se poklonio: Najveći rival potvrdio zašto je Nemanja jedan od najvećih

U poslednjih nekoliko godina su sve češće rasprave o tome ko su najbolji fudbaleri u istoriji Premijer lige, a kada se priča o defanzivcima nezaobilazno je ime nekadašnjeg srpskog reprezentativca Nemanje Vidića

Sada je na tu temu iz zanimljivog ugla govorio i legendarni Džon Teri koji je bio i veliki Nemanjin rival igrajući za Čelsi.

Džon Teri očigledno više ceni Nemanju Vidića nego Virdžila van Dajka

Često se u poslednje vreme ime holandskog štopera pojavljuje u poređenjima sa čuvenim defanzivcima iz Premijer lige.

Teri je u razgovoru za „TNT Sports“ zamoljen da se odluči koga bi od trojice ponuđenih fudbalera proda, koga bi stavio na klupu, a koga u prvu postavu.

U konkurenciji su bili Geri Palister, Virdžil van Dajk i Nemanja Vidić.

„Volim Gerija Palistera, ali bih ga prodao. Virdžila bih stavio na klupu, a u tim Nemanju Vidića“, rekao je Teri.

Teri je za Čelsi nastupao od 1998. do 2017, a u periodu od 2006. do 2014. vodio je duele sa srpskim fudbalerom, ikonom Mančester junajteda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter