Izvor: 24SEDAM
15.09.2024 u 09:09
0

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE REŠETA PO AMERICI: Sa dva gola rešio veliki derbi Los Anđelesa! (VIDEO)

Piksi ima rešenje

Samo što se vratio na teren, već je počeo da rešeta po Americi, jer je u pobedi LA Galaksija nad gradskim rivalom Los Anđelesom sa 2:0, Dejan Joveljić postigao dva gola, iako je tek izašao iz povrede.

Srpski povremeni reprezentativac je opet pokazao svoje golgeterske sposobnosti, bez obzira na to što nije igrao od početka jula.

Na ovaj način se opet kandidovao da ga u selekciju Orlove pozove Dragan Stojaković Piksi, pogotovo što Srbija već duže vreme ima problem sa realizacijom u napadu.

Vratimo se u MLS ligu, i velikom trijumfu ekipe Galaksiju, koji je na poluvremenu imao minus od dva pogotka.

A, onda na scenu stupa Joveljić, koji je sa dva gola prokreće rezultat, prvo u 53, a onda i 63. minutu,čime je bio najzaslužniji za trijumf svoje ekipe nad gradskim rivalom.

Joveljić je u MLS ligi u dosadašnjem delu šampionata postigao 14 golova, ostvario šest asistencija na 23 utakmice, što ga stavlja na šesto mesto liste strelaca.

Ispred su samo Kristijan Benteke (19), Kristijan Arango (17), Denis Buanga (17), Luis Suarez (17) i Lionel Mesi (14).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter