Izvor: mediji
29.01.2021 u 12:43
0

BOMBA! Filipo Falko i zvanično u Crvenoj zvezdi (VIDEO)

Filpo Falko je novi fudbaler Crvene zvezde! Zvanična potvrda transfera stigla je od Lećea, koji je objavio na svom sajtu da će doskorašnja desetka ovog kluba ubuduće igrati za Crvenu zvezdu.

– Leće objavljuje da je definitivno prodao pravo na sportske usluge fudbalera Filipa Falka Crvenoj zvezdi iz beograda. Igrač će krenuti popodne kako bi prošao uobičajene lekarske preglede – navodi se na sajtu Lećea.

Zvezdu je ovaj transfer koštao milion evra i platiće obeštećenje u tri rate, a Falko će zarađivati na mesečnom nivou 50.000 evra i biće jedan od najplaćenijih igrača na Marakani.

Takođe, Falko ima i bonuse za eventualni uspeh u Evropi, koji se kreću od 300.000 do 500.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter