Izvor: 24sedam
26.09.2024 u 09:50
0

BOMBA U SVETU FUDBALA: Lionel Mesi napušta Inter Majami!

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji, Lionel Mesi, neće završiti karijeru u sadašnjem klubu Interu iz Majamija.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji, Lionel Mesi, neće završiti karijeru u sadašnjem klubu Interu iz Majamija. Naime, Argentinac će ekipu sa Floride napustiti po isteku ugovora na kraju 2025. i vratiti se u domovinu!

Tako barem trvdi katalonski list „El Nacional“ koji navodi da će Mesi (37) kopačke o klin okačiti u matičnom klubu – Njuels Old Bojs.

– Ako bih se sutra vratio u Argentinu, što bih voleo da učinim, igrao bih samo za Njuels – rekao je jednom prilikom Mesi.

Mesi je od 2023. član Intera, gde je stigao posle dve sezone u pari Sen Žermenu. Prethodno je 20 godina igrao za Barselonu (uključujući i juniorski staž) i osvojio je sve što je mogao sa tim klubom.

Što se individualnih priznanja tiče, Leo je osvojio Zlatnu loptu čak osam puta, najbolji pojedinac Svetskog prvenstva bio je u dva navrata…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter