Izvor: Tanjug
26.05.2022 u 20:02
0

DELIJE POSLALE OŠTRU PORUKU SELEKTORU SRBIJE Navijači crveno-belih poručili Piksiju da on nikada nije bio jedan od njih!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posle duže vremena bio je na Marakani i posmatrao finale Kupa između Crvene zvezde i Partizana, što su najvatrenije pristalice crveno-belih iskoristile da mu pošalju poruku.

„Nikada nije bila tvoja, ti nikada nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe, seća se svaki zvezdaš. Sayonara”, pisalo je na transparentu na Severu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Stojković je u „sukobu“ sa najvatranijim Delijama još od vremena kada je bio predsednik kluba, a u poslednje vreme vodi „verbalni rat“ sa direktorom Zvezdanom Terzićem, koji će epilog dobiti na Sudu.

DERBI U FINALU KUPA Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ počinju borbu se za trofej!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter