Izvor: Alo.rs
17.06.2020 u 07:25
0

EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKAV JE NOVAK KAO FUDBALER: Mesi + Matić + Jugović = Đoković

Naši popularni glumci i pevači za medije su analizirali Novakovo umeće sa „bubamarom“ i svi se slažu u jednom: „Glat bi mogao da igra u Superligi Srbije“

Novak Đoković – ljudina, dobrotvor, vrhunski sportista, svetski šampion… Osim što suvereno vlada teniskim terenima, odlično se snalazi i na fudbalskom.

Prilikom revijalne utakmice na Dorćolu protiv umetničke reprezentacije Srbije  mediji su sa akterima napravio svojevrsnu analizu – kakav je Nole igrač?

Najbolji teniser planete nije se oslanjao na soliranje, već je težio da što više razigrava saigrače iz teniskog tima, pa su čak dva od tri gola teniskog tima stigla posle njegovih asistencija, kada je poslao lopte koje „imaju oči“.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TUŽNA VEST ZA SRBIJU Pevačka legenda izgubila životnu bitku (VIDEO)

ZARAĐUJU NA GRBAČI NARODA Estrada digla cene posle korone

RECEPTI NAŠIH BAKA: ZLATIBORSKI UŠTIPCI, uz stari sir ili dobro društvo!

PAPARAZZO! Pogledajte gde su se provodile poznati ličnosti u Beogradu! (GALERIJA)

BOMBA U HUMSKOJ Dete Barselone u Partizanu (FOTO)

Popularni glumac Andrija Kuzmanović Novaka vidi na nekoj od pozicija u napadu.

– Nije se štedeo. Zato jeste najbolji na svetu, pravi profesionalac. Genijalan je i kao fudbaler. Podseća me pomalo na Lionela Mesija, samo što Argentinac ima nisko težište – kaže Kuzmanović u razgovoru za medije.


Nigor: Čovek je i fudbalska zver!

Poznati reper Nigor smatra da je bilo rizično da najbolji teniser sveta uopšte igra fudbal po tako lošem, džombastom terenu.

– Nole je vrhunski fudbaler. Presekao mi čak jedan pas onom njegovom čuvenom špagom. Čovek je zver. Nije se oznojio, a mi smo svi pomrli na terenu. Ima kretanje kao Mateja Kežman u najboljim danima. Morali smo da pazimo da ga ne povredimo, čovek vredi milijarde – rekao je Nigor.


Njegov kolega Aleksandar Radojičić odavno je upoznat sa fudbalskim kvalitetima Novaka Đokovića.

– Fenomenalan je, ovo je bio treći put da igramo zajedno na velikom terenu. Spreman je, plus zna s loptom, teško ga je čuvati. Služi se dobro i levom i desnom nogom. Pravi je Vladimir Jugović – poručuje Radojičić za naš list.


Savo: Novak bi mogao da igra špica

Savo Milošević i Novak Đoković su prošle nedelje igrali u istom timu. Trener Partizana je još pre meča imao izgrađeno mišljenje o Noletu kao fudbaleru…

– Novak Ima vrhunski osećaj za sve sportove. Svestran je. Organizam mu je napravljen za sport. U fudbalu bi mu odgovarala isključivo uloga napadača. Špic ili polušpic, da kreira ili da daje golove – konkretan je Savo Milošević.


– Teniseri sa Novakom Đokovićem na čelu pokazali su da koronavirus nije uticao na njihovu formu. Bukvalno su nas nadtrčali. Neki od njih bi mogli da igraju i u Superligi. Nole svakako! On igra fudbal isto kao i tenis – vrhunski. Nije se čovek oznojio za 70 minuta, koliko je trajao meč. Imao je fokus 300 odsto. Njega ne zanima da li nastupa na Rolan Garosu, Vimbldonu ili humanitarnom fudbalskom meču – uvek je najbolji. Zato je broj u svemu što radi. Najviše me podseća na Nemanju Matića, najboljeg srpskog fudbalera na poziciji zadnjeg veznog. Pravi organizator igre, ima mnogo jako kefalo i mogao bi da vodi igru – rekao je Đurovski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter