Izvor: Kurir.rs
23.06.2020 u 14:20
0

FINALE KUPA, IPAK, PRED NAVIJAČIMA: Ulaznice već puštene u prodaju

Zbog situacije sa koronavirusom u prodaji će biti 8.600 ulaznica. U sredu od 19 časova na stadionu Čair u Nišu igraće se finale Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine.

Zbog pogoršanja situacije sa koronavirusom bilo je dileme da li će se meč igrati pred navijačima ili praznim tribinama i na snazi je ostala prvobitna odluka – publika će biti na stadionu.

SVE O KORONI

NOVE MERE kriznog štaba! Obavezno NOŠENJE MASKI u zatvorenom prostoru!

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ: Nema uvođenja vanrednog stanja, ali nove mere su spremne!

PORAST ZARAŽENIH OD KORONE: Poslednjih dana SVE VIŠE LJUDI u SAMOIZOLACIJI a ovo su NAJKRITIČNIJI gradovi

RAFALI PO ĐOKOVIĆU: Ceo svet ga krivi za buduće žrtva, a Hrvatska PREDNJAČI!

U skladu sa zdravstvenim merama i trenutnom situacijom odlučeno je da se smanji kapacitet stadiona, pa je u utorak u prodaju pušteno 8.600 ulaznica.

Podsetimo, navijači Vojvodine su odlučili da bojkotuju finale Kupa, jer je za mesto odigravanja izabran Niš, tako da će podršku na stadionu Čair imati samo igrači Partizana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter