Izvor: the sun
07.10.2020 u 11:18
0

FUDBALER HEROJ! Pogledajte neverovatan humani gest zvezde crveno-belih (FOTO)

Fudbaler je stvarno heroj!

Zvezda Liverpula Egipćanin Mohamed Salah opisan je kao istinski heroj nakon što je zaustavio zlostavljanje beskućnika u blizini stadiona „Enfield roud“.

Krajem septembra Salah se zaustavio na benzinskoj stanici u Liverpulu i primetio je kako beskućnika Davida Krejga verbalno maltretira jedna manja grupa mlađih momaka. Egipćaninu se nije svidelo to što je video i morao je da reaguje. Upozorio je nasilnike kako bi jednog dana i oni mogli da se nađu u sličnoj situaciji i poklonio je beskućniku novac. Sve je snimljeno nadzornim kamerama, a Krejg je za engleski „San“ ispričao šta se dogodilo.

PROČITAJTE JOŠ

NESREĆA U CENTRU BEOGRADA: Automobil probio ogradu i prevrnuo se, vozač POVREĐEN!

DANAS SLAVIMO SVETU TEKLU: Praznik kada se ženama OSTVARUJU ŽELJE

KRVAVI INCIDENT NA BANOVOM BRDU: Upali u kuću poznanika, on ih izbo NOŽEM?!

– Mo je bio izvanredan kao i za Liverpul na terenu. Čuo je šta mi je grupa tih momaka govorila, okrenuo se prema njima i rekao je: To biste mogli da budete i vi za nekoliko godina. Znao sam da ne haluciniram kada mi je Mo dao 100 funti. Kakva potpuna legenda – rekao je Krejg i dodao:

. Video kako me grupa momaka maltretira. Vređali su me i pitali zašto prosim. Govorili su mi da nađem pravi posao. Video je šta se događa, rekao im je nešto i potom je otišao do bankomata. Veliki sam njegov obožavalac. Mo je za mene istinski heroj i želim da mu se zahvaliti.

OVO MORATE ZNATI

MINISTAR MALI NAJAVIO: Veće plate za 500.000 radnika u javnom sektoru

CRNI REKORD U BUGARSKOJ: Više od 400 novozaraženih!

VREMENSKA PROGNOZA: Umereno oblačno, mogući pljuskovi sa grmljavinom!

David je beskućnik već šest godina, a spava u blizini Liverpulovog stadiona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter