Izvor: Novosti.rs
04.11.2020 u 13:11
0

GENT NAŠAO GOLMANA ZA SJAJNU ZVEZDU: Nije odigrao zvaničan meč dve godine, registrovan u minut do 12

IAKO se činilo da će gol Genta protiv Crvene zvezde čuvati 17-godišnji Oven Johmans, belgijski klub iskoristio je mogućnost koju je imao i registrovao je iskusnog Kolina Kozemansa (28) za Ligu Evrope!

Tamošnji mediji pišu da je Kozemans krenuo za Beograd i da će dobiti prednost pre Johmansa na deficitarnoj poziciji za Gent. Podsetimo, njihov prvi čuvar mreže Dejvi Roef ima koronu, dok je rezervni golamn suspendovan.

Očigledno je da su u Gentu iskoristili mogućnost licenciranja još jednog igrača, ovog puta trećeg golmana, zbog nagomilanih problema sa povredama i virusom korona.

PROČITAJTE JOŠ

JOŠ JEDAN UDARAC NA SRBINA: Toliko meseci bez tenisa i onda…

PRVI KANDIDAT JE JOANIKIJE! Neko od vladikine duhovne dece bi mogao da dođe na presto

MASOVNA TUČA U REDU ZA TESTIRANJE Pogledajte neverovatne scene ispred COVID ambulante! (VIDEO)

ANA BRNABIĆ IMA JASAN CILJ: Jačaćemo odnose sa SAD, bez obzira na pobednika

RAT ZBOG DEČKA IZ SRBIJE: TZV. KOSOVO I ŠVAJCARSKA u sukobu ZBOG NJEGA

Gent prvo nije licencirao Kolina Kozemansa, koji je u mlađim danima mnogo obećavao i nosio dres Briža. On je treći golman i u poslednje dve sezone retko je dobijao šansu. Momak rođen 1992. godine poslednji put akter zvaničnog meča bio je još 25. septembra 2019. godine u Kup pobedi nad Alstom. Prošle sezone branio je još u jednoj ligaškoj utakmici i to je bilo sve.

Ove takmičarske godine uglavnom je bio van takmičarskog tima, nije odigrao ni minut na zvaničnim mečevima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter