Izvor: Kurir
20.05.2024 u 17:49
0

HAOS U FRANCUSKOJ! Igrači Marseja na meti oružanog napada

Dvojica fudbalera Marseja našli su se u velikom problemu kada su naoružani razbojnici otvorili vatru na njihov automobil.

Kamerunski reprezentativci Faris Mumbanja i Džen Onana bili su meta pljačke u nedjelju uveče, pošto su igrali utakmicu protiv Avra.

 

Naoružani razbojnici su pokušali da zaustave vozilo u kojem su se nalazili fudbaleri kako bi ih opljačkali i uzeli im automobil.

Kako prenose mediji u Francuskoj, igrači su odbili da zaustave automobil, a onda su razbojnici otvorili vatru na ova dva fudbalera.

KOME SU DANAS JOŠ VAŽNE TITULE? Zvezda osvojila ABA ligu i doživela debakl, Partizan napravio istorijski uspeh

Onana i Mubanja su uspeli da se sakriju od direktne paljbe tako što su spustili glave ispod prozora vozila i brzo odjurili sa lica mesta.

Na svu sreću fudbaleri su prošli bez povreda, a u pucnjavi je nastadalo samo vozilo koje su koristili.

Podsećamo, nekoliko igrača Marseja je u poslednje vreme imalo problema sa provalama u njihove kuće dok su oni bili na utakmicama.

Sa fudbalerima je sve u redu, a policija je najavila opsežnu potragu za napadačima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter