Izvor: 24SEDAM
21.10.2024 u 13:25
0

JEDNA OD NAJMOĆNIJIH SRPKINJA U UPRAVI PARTIZANA: Prihvatila je poziv Rasima Ljajića

Jedna od najmoćnijih Srpkinja ulazi u upravu Partizana na nagovor Rasima Ljajića

Za danas je zakazana sednica Skupštine FK Partizan na kojoj će klub preuzeti Radna komisija na čelu sa Rasimom Ljajićem. Kako saznajemo deo komisije biće i jedna od najmoćnijih Srpkinja – Milka Forcan.

NOLE POSTAO ŠEIK I KRALJ PUSTINJE: Saudijska Arabija mu se klanja (FOTO)

Ona je poznata po tome što je bila dugogodišnja „desna ruka“ Miroslava Miškovića u kompaniji Delta, još od devedesetih godina, a potom je svoje profesionalne aktivnosti usmerila na ekonomski i komunikacijski konsalting i lobiranje.

Milka Forcan je prihvatila poziv Rasima Ljajića da se priključi Privremenom ogranu u Humskoj gde će probati da pomogne svojim bogatim iskustvom u finansijskom delu gde postoje brojni problemi.

„Prelazna uprava“ će imati sedam članova, a osim nje deo će biti i Predrag Mijatović i Danko Lazović.

Podsetmo, sednica je zakazana u Zemunelu sa početkom od 15 časova. Nakon nje dobićemo i imena ostalih koji će voditi brigu o crno-belima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter