Izvor: Happy BSC
17.09.2020 u 11:31
0

KAKO SU MAĐARI RAŠAFILI DINAMO: Ovo je tajna uspeha Ferencvaroši protiv Dinama (VIDEO)

Navijači mađarskog Ferencvaroša tokom utakmice protiv Dinama u okviru 3. kola kvalifikacije Lige šampiona bili su ispred prazne Groupam Arene u Budimpešti i tokom svih 90 minuta pružali kakvu-takvu podršku svojim igračima.

Jasno, zbog pandemije koronavirusa koja još uvek blokira mnoge stvari u svetu, UEFA se drži pravila da se utakmice u Evropi igraju bez prisustva navijača na tribinama, no navijači mađarskog kluba ipak su pronašli način da svom timu pruže podršku.

Oni su, naime, tokom svih 90 minuta bili ispred Groupam Arene u Budimpešti i navijanjem pružali podršku svojim igračima, a oni su im to vratili na način da su slavili protiv zagrebačkog tima i ostvarili plasman u play-off za grupnu fazu Lige šampiona.

SVE O SPORTU

HAOS NAKON FUDBALSKE DRAME NA KIPRU: ZVEZDIN AUTOBUS UPAO U RULJU NAVIJAČA OMONIJE! Povređena ŽENA sa dvoje 

REGION BEZ LIGE ŠAMPIONA: Posle Zvezde, ispao i Dinamo

MESI SA 20 METARA ODUŠEVIO SPEKTAKULARNIM POTEZOM: EVROGOL za pamćenje

TUČA O KOJOJ SE PRIČA: Komisija pet crvenih pretvorila u 16 mečeva kazne

Ferencvaroš će u play-offu igrati protiv Moldea, a za razliku od prethodnih pretkola, u ovoj fazi igraju se dve utakmice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter