Izvor: ALO
25.10.2021 u 08:22
0

Kristijano Ronaldo se oglasio posle šamara od Liverpula!

Liverpul je dao pet golova Mančester junajtedu, a posle meča oglasio se i Kristijano Ronaldo.

PROČITAJTE JOŠ:ZARAĐUJE MILIONE, A NIŠTA NE RADI! Arapi Dejvidu Bekamu dali džak para!

– Ponekad rezultat nije onaj za koji se borimo. Ponekad rezultat nije onaj koji želimo. I ovo je na nama, samo na nama jer niko drugi nije kriv. Naši navijači su opet bili neverovatni, podržavali su nas sve vreme. Oni zaslužuju bolje od ovoga, mnogo bolje, a mi to moramo da učinimo za njih. Došlo je vreme – poručio je Ronaldo na društvenim mrežama.

Junajted je u velikom problemu, a navijači traže smenu trenera, jer čini se da je ovaj debakl bio kap koja je prelila čašu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter