Izvor: Informer
25.10.2021 u 11:25
0

ŠOK NA TERENU! Udario ga je nogom u glavu i patosirao! (VIDEO)

Na utakmici azijske Lige šampiona između Esperansa iz Tunisa i libijskog Al-Itihada viđen je star za zatvor, bez preterivanja.

Snimak jezivog prekršaja postao je ekspresno viralan na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:NEKA BORBA POČNE: Spektakularno otvaranje SVETSKOG PRVENSTAVA U BOKSU (FOTO, VIDEO)

Esperans je vodio 1:0 , a Al-Itihad je krenuo svim silama u napad kako bi izbegao poraz. Ostavio je dovoljno prostora za kontre, tako da je Hamdu Elhunijul imao priliku da reši meč u 75. minutu.

Ali, kada je izašao sam ispred Muaida Elafija, golman ga je karate udarcem oborio. Udario ga je nogom u glavu i patosirao.

Posle ovog sumanu tog starta imao je obraza da se pravda kod sudije, a rivalu je imalo otkinuo glavu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter