Izvor: SPORT.ALO
24.10.2024 u 14:10
0

MIJATOVIĆ UVODI RED U PARTIZAN: Početak rada za svaku pohvalu!

Uvek se prvo "čisti u svom dvorištu" i sređuje svoja kuća

To što je novo rukovodstvo Fudbalskog kluba Partizan zateklo u svojoj novoj kući je više nego zabrinjavajuće.

POBEDA NAD ŠVAJCARSKOM POGURALA ORLOVE: Evo gde smo sada na FIFA rang-listi!

Komotno bi Rasim Ljajić, Predrag Mijatović, Danko Lazović i ostali da počnu da osipaju paljbu po svojim prethodnicima, onima koji su nekada giganta srpskog i jugoslovenskog fudbala gotovo potpuno uništili.

Umesto toga, novi čelnici kluba iz Humske poručili su da im je u glavi samo veliki rad kako bi Partizan izvukli sa dna, a u nekoj budućnosti i pokrenuli ka mestu na kom bi trebalo da bude.

Prve korake smo već videli. Mijatović i Lazović su posetili fudbalere, razgovarali sa njima na sve moguće teme i sigurno ih dodatno motivisali pred duel sa Čukaričkim u subotu u Humskoj.

A sada su stigle informacije i o prvim (malim, a tako velikim koracima) koje je Mijatović uveo na stadionu!

Za početak je zabranjeno pušenje u kancelarijama i uveden je dres-kod, koji će morati da se poštuje. Narodski rečeno, da se zna da je to jedna ozbiljna ustanova i organizacija, a ne, hajde da tako kažemo „kafana“ u koju se svraća na cigaru i čašicu razgovora.

Na posao se dolazi u 8 ujutru, a poslednji odlaze nakon što pogase svetla po kancelarijama. Prvi koraci Mijatovića su potpuno u skladu sa onim što je najavio u svom prvom obraćanju javnosti, a pokazuju rešenost jednog ozbiljnog profesionalca, koji iznad svega voli Partizan, da zaista pomogne.

I to ne rečima, nego delima. Ako tako nastavi, a ne vidimo zašto ne bi, i ako bude imao mogućnosti da sve svoje ideje sprovede u delo, onda će zaista „ogrejati i obasjati sunce iznad Humske ulice“, kao što navijačka pesma kaže.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter