Izvor: b92
31.03.2022 u 17:04
0

PALA ODLUKA! FIFA IZBACILA TRI DRŽAVE! Među njima nije reprezentacija Rusije!

FIFA je u četvrtak održala sastanak kongresa u Dohi, gde nije razmatran status Rusije. Svetska fudbalska kuća bila je pod pritiskom zbog sukoba Rusije i Ukrajine i od njih je zatraženo da FS Rusije izbace iz FIFA.To se nije desilo, a FIFA je izbacila tri države – Pakistan, Zimbabve i Keniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oni su suspendovani iz FIFA zbog kršenja velikog broja pravila ove organizacije. Što se Rusije tiče, njihova reprezentacija i klubovi su i dalje pod suspenzijom, makar do leta i po svemu sudeći Rusija gotovo sigurno neće igrati Ligu nacija.

Ipak, očekuje se da ce suspenzija biti skinuta, čim prestanu sukobi u Ukrajini i do tada će iako pod suspenzijom, FS Rusije ostati član FIFA. Drugi mogući scenario je da Rusija bude suspendovana iz FIFA i UEFA naredne dve godine i da se ruski klubovi i reprezentacija nadu ponovo na sceni 2024. godine, prenosi „Sport 24“.  Takođe, Rusija se neće žaliti i neće razmatrati prelazak iz UEFA u krovnu fudbalsku organizaciju Azije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter