Izvor: telegraf.rs
22.10.2024 u 13:19
0

Predrag Mijatović: „Neću se preseliti u Beograd, ostajem u Španiji“

Novi podpredsednik fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović je odgovorio na pitanje Telegrafa da li će se preseliti u Beograd sada kada je došao na funkciju u beogradskom timu.

On je otkrio da odluku o mestu života neće menjati, ali i da za tim nema razloga.

– Istina je da dugo ne živim u Srbiji. Ali sa današnjom tehnologijom, to nije teško. Neću se preseliti u Beograd, ali ću biti češće prisutan, što fizički, što kroz aplikacije, nastojaću da to bude što češće fizički, ali i Danko je tu, ustanoviće se jedna dijagnostika kada je sportski projekat u pitanju – rekao je, a potom nastavio:

– Napraviće se detaljna analiza i na osnovu tih informacija i analiza će se donositi adekvatne odluke. Možda će biti nepopularne, nekada ne. Istina je da je teže sa prvenstvom u toku. Mnogi će očekivati da će sve da cveta sa našim dolaskom. Ali će cvetati želja, upornost i ono što ćemo da damo. Ali trebaju nam navijači, svi navijači ujedinjeni sa nama, veslamo pa dokle doguramo, a mislim da možemo da doguramo daleko – rekao je Mijatović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter