Izvor: telegraf
10.09.2021 u 13:21
0

PRETE JOJ SMRĆU: Poljski reprezentativac optužen za RASIZAM, sad je njegova žena na tapetu!

Marta Glik, supruga poljskog reprezentativca Kamila, dobila je pretnje smrću na društvenim mrežama nakon meča koji je njen muž igrao protiv Engleske!

Poljaci su u nadoknadi vremena stigli do boda (1:1), a veliku pažnju privukao je incident u kom je Glik umešan sa asom Mančester Sitija Kajlom Vokerom.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA: Preminuo legendarni jugoslovenski fudbaler Danilo Popivoda!

Naime, Voker je tvrdio da ga je Glik vređao na rasnoj osnovi, a FIFA je u međuvremenu pokrenula istragu zbog dešavanja na utakmici. Poljaci su tvrdnje za rasizam negirali, a sam Glik je rekao.

– Bilo je guranja, hteo sam posle toga da pružim ruku Vokeru, ali on je odbio da se rukujemo. Bilo je i verbalne razmene, ali ništa se nije dogodilo – poručio je Glik, dok je selektor Jakub Kvitkovski dodao:

– Poznajem svoje igrače, nijedan od njih nije uradio ništa slično niti bi ikada to učinio. U potpunosti poričemo sve optužbe.

PROČITAJTE JOŠ: Superliga odredila termin duela Partizana i Zvezde!

Međutim, njihove reči očigledno nisu dovoljne za navijače Engleske koji su Martu zasuli uvrednjivim porukama na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter