Izvor: Alo.rs
17.06.2020 u 09:07
0

SKANDAL U SPLITU: Navijači u Hrvatskoj gađali raketom igrače svog kluba (FOTO)

Skandalčina u Splitu! Navijači Hajduka su signalnom raketom gađali igrače svog kluba. Incident se desio iako na stadionu Poljud nije bilo navijača.  Nezadovoljni rezultatom i zalaganjem igrača, navijači su iz neposredne blizine stadiona Poljud ispalili signalnu raketu koja je pukom srećom pala na deo terena gde nije bilo nikog, ni od igrača ni od sudija. Igrači su se našli u čudu, a sudija je na kratko prekinuo meč. Popularni „bili“ su već na poluvremenu gubili 0:3 od pretposlednjeg Varaždina što je očigledno motivisalo neke huligane da pošalju raketu na teren. Policija se nije još uvek oglasila o spornom incidentu. 

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TUŽNA VEST ZA SRBIJU Pevačka legenda izgubila životnu bitku (VIDEO)

ZARAĐUJU NA GRBAČI NARODA Estrada digla cene posle korone

RECEPTI NAŠIH BAKA: ZLATIBORSKI UŠTIPCI, uz stari sir ili dobro društvo!

PAPARAZZO! Pogledajte gde su se provodile poznati ličnosti u Beogradu! (GALERIJA)

BOMBA U HUMSKOJ Dete Barselone u Partizanu (FOTO)

Hajduk je porazom kod kuće od „davljenika“ Varaždina (2:3) napravio džinovski korak unazad u trci za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter