Izvor: Kurir
25.06.2024 u 11:07
0

ŠPANIJO, MOLIM TE PRIZNAJ NEZAVISNOST KOSOVA: Na meču Evropskog prvenstva tražili od Španije da PRIZNA LAŽNU DRŽAVU!

Reprezentacija Španije pobedila je Albaniju u utakmici tokom koje su tribine bile pune političkih poruka.

Golom Ferana Toresa u 13. minutu Španija je stigla do treće pobede u isto toliko mečeva u grupi B. Iako ekipi Luisa de la Fuentea nije bio neophodan trijum, ona je dokazala da je bitno kvalitetnija od Albanije.

KAKAV ŠOK ZA HRVATSKU: Gde su izvukli 8 minuta, SA MARSA?!

Kada je reč o situaciji na tribinama stadiona u Dizeldorfu, viđen je veliki broj raznih ispada kao i na prethodne dve utakmice Albanije.

 

Ovaj put su navijači iskoristili utakmicu Evropskog prvenstva kako bi od Španije tražili da priznaju nezavisnost lažne države Kosovo.

– Španijo volimo te, ali trebaju nam tri boda. Molim te Španijo, priznaj nezavisnost Kosova, nećeš izgubiti ništa, naprotiv, dobićeš pravog prijatelja i poštovanje – napisano je na transparentu koji je okačen na ogradu tribina.

Zaista je čudno da su navijači dobili dozvolu da ovakvu poruku unesu na stadion…

Bilo je naravno i motiva terorističke OVK, kao i transparenta sa natpisom „Kosovo je Albanija“.

 

Međutim, navijači reprezentacije Španije su rekli šta misle o svemu tome. Odgovorili su Albancima skandiranjem „Kosovo je Srbija“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter