Izvor: Blic.rs
24.09.2020 u 16:46
0

UDARNA VEST IZ ITALIJE Zlatan Ibrahimović POZITIVAN na KORONA VIRUS!

Zlatan Ibrahimović pozitivan je na korona virus.

Ova vest se brzinom munje proširila Evropom, a kako pišu italijanski mediji ovo je otkriveno pred meč Milana.

Zanimljivo je da napadač Milana i nekadašnji reprezentativac Švedske, pokrenuo veliku humanitarnu akciju “Hajde da šutnemo virus” u martu ove godine, kad je pandemija buknula.

PROČITAJTE JOŠ…

BANE MOJIĆEVIĆ PROGOVORIO O BRAKU: Istina je, razveo sam se ZVANIČNO

LJUPKA SA SUZAMA U OČIMA: Izvadila sam karticu iz njegovog novčanika, a onda je usledio ŠOK!

ONE MOGU NESTATI: Ovo su impresivne svetske atrakcije koje su ugrožene! (FOTO)

MUSK NAJAVIO NOVU TEHNOLOGIJU Snažnije baterije za jeftine „Tesla“ automobile

Njegov cilj bio je da se skupi milion evra za pomoć bolnicama u Italiji, a to je na društvenim mrežama saopštio uz sledeće reči:

– U ovim dramatičnim momentima za Italiju, pokrenuli smo skupljanje novca za bolnice. Računam na srdačan odziv mojih kolega i onih koji žele da prilože makar malu donaciju. Hajde da zajedno šutnemo korona virus i pobedimo u ovom meču! – istakao je Zlatan Ibrahimović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter