Izvor: Blic.rs
24.09.2020 u 19:18
0

UŽIVO! Šarlroa – Partizan (1:0), loš start crno-belih u Belgiji!

Crno-beli nastavljaju put ka grupnoj fazi Lige Evrope.

U trećem kolu kvalifikacija dolazi i najteža prepreka do sada Šarlroa, a sva dešavanja sa tog susreta koji počinje od 19 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.

Prvo poluvreme u toku: Partizan – Šarlroa 0:1

11′ Već u sledećem napadu je Partizan mogao da izjednači, ali je sudija Maden odlučio da ostane nem nakon starta Desoleija nad Asanom u kaznenom prostoru domaćina.

10′ Vode Belgijanci već od desetog minuta! Imao je Standard korner sa leve strane, a onda je usledio haos u kaznenom prostoru. Kapiten Desolei je postigao pogodak, najpre je Stojković uspeo to da odbrani, a onda je pored Sadika, Asana i Zdjelara uspeo da pogodi mrežu Parnog valjka. Šteta zbog flipera koji bi mogao skupo da košta crno-bele.

8′ U ovom momentu nema velikih šansi, a istina je da je malo falilo da se Lazar Marković nađe u izglednoj poziciji. Ipak, defanzivci belgijskog tima su u poslednjem trenutku reagovali i uspeli da izbiju tu loptu.

1′ U prvom minut (u drugoj sekundi!) je sudija Bobi Maden iz Škotske morao da prekine igru jer se Lazar Marković sudario sa jednim igračem Belgijanaca, pa su se oba igrača našla na zemlji. Nekoliko desetina sekundi im je trebalo da dođu sebi, a onda se meč nastavio.

Belgijski tim u ovom trenutku ima šest pobeda u uvodnih šest mečeva prvenstva i to je istorijski i najbolji start tima koji nikada nije imao velike uspehe. Ne računajući dva finala Kupa države koja su igrali poslednje pre 27 godina.

Aleksandar Stanojević se odlučio za sledećih 11 fudbalera:

Stojković – Urošević, Banjak, Vitas, Miljković – Stevanović, Natho, Zdjelar, Asano – Marković, Sadik

Njegov kolega sa suparničke klupe Karim Belokin se odlučio za ovu startnu postavu:

Peneto – Kajembe, Dasoleil, Vilems, Busi, Fal, Golizade, Morioka, Ilamiaharitra – Kaveh, Nikolson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter