Izvor: alo.rs
13.10.2020 u 15:04
0

VEZISTA ZVEZDE PROPUŠTA DERBI: Marko Ivanić pozitivan na koronu

Propustiće „večiti derbi“

Novi slučaj korona virusa u Crvenoj zvezdi, i to samo pet dana pred 163. „večiti derbi“. Mirko Ivanić, vezista Crvene zvezde, najverovatnije će propustiti 163. večiti derbi, pošto je dobio pozitivan nalaz na virus COVID-19. Prisustvo korone kod jednog od najboljih pojedinaca tima Dejana Stankovića otkriveno je tokom rutinskog testiranja u ponedeljak.

Svi igrači Crvene zvezde su dobili negativne nalaze osim Mirka Ivanića koji se nalazio u takozvanoj “žutoj zoni”. Zbog toga je mirni momak iz Bačkog Jarka bio podvrgunt još jednom testu, koji je odgonetnuo sumnje. Tačnije, na Marakani su dobili lošu vest da je strelac devet ovosezonskih golova za crveno-bele pozitivan na virus korona.

NOVAK ĐOKOVIĆ NA KROVU SVETA

SRPSKI AS OVAJ LUKSUZ NE DOPUŠTA SVAKOME: Samo četiri tenisera dobili set protiv Đokovića sa nulom!

BRITANAC BEZ PARDONA PONIZIO ŠVAJCARCA I ŠPANCA: Ovim rečenicama o KRALJU BELOG SPORTA uzdrmao celu planetu

IVANIŠEVIĆ O REČIMA ZA NADALOVOG TRENERA: Ne kajem se! Najlakše je reći biće šta bude, verovao sam da Novak pobeđuje

NAJBOLJI TENISER SVETA VIDA RANE NAKON PORAZA

Prema informacijama sa Marakane Mirko Ivanić je tokom prethodnih dana imao samo blage simptome virusa. Međutim, u razgovoru je sa ljudima iz kluba je priznao da je inficirana jedna od osoba iz njegovog najbližeg okruženja. Ivanić će naredne dane morati da provede izolovan od ostatka ekipe, što znači da Dejan Stanković neće moći da računa na njegove usluge za duel protiv Partizana. Veliki hendikep ako se zna da je Ivanić ove sezone postigao devet golova i upisao dve asistencije u svim takmičenjima.

Nije ovo slučaj korone na „Marakani“. Virus je letos bio registrovan i kod Marka Gobeljića, Njegoša Petrovića, Dušana Jovančića, Marka Konotara i Branka Jovičića. Pomenuta petorka je propustila dobar deo bazičnog dela priprema na Divčibarama. Kasnije su pozitivni na testu bili Marko Gobeljić i Veljko Nikolić. Od virusa korona bolovao je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter