Izvor: Kurir
23.06.2024 u 12:47
0

ZARADIO JE POVERENJE STOJKOVIĆA: Momak kome UEFA ne zna ni ime napada Dance

Lazar Samardžić (22) povešće reprezentaciju Srbije u odlučujuću bitku na EURO 2024!

Mladi fudbaler gotovo je izvesno biće u startnih 11 na duelu sa Dancima.

ODE I ON : Smailagić napušta Partizan? Evroligaši stoje u redu

Zaradio je Samardžić poverenje Stojkovića, a selektor je jako blizu i odluke da izdiktira njegov ime kada reprezentativcima bude saopštavao ko počinje duel. Iako bi mnogi pomislili da to znači odlazak Tadića na klupu – to se neće desiti. U početnoj postavi biće mesta za obojicu!

Nadamo se da će Danci i fudbalska Evropa dobro zapamtiti Lazara! Nadamo se da će mu UEFA konačno i naučiti ime, obzirom da su mu na prethodna dva meča stavljali samo prezime u zvaničnim najavama utakmice.

Promena će da bude i u napadu. Vlahović se najverovatnije seli na klupu, dok će ofanzivu da predvodi „samo“ Aleksandar Mitrović. Ovo ne znači da će Srbija igrati defanzivnije. Uostalom, igra sa Mitrovićem i Vlahovićem nije nam donela ogroman broj prilika, naprotiv, dosta teže su srpski napadači ulazili u šanse na mečevima sa Engleskom i Slovenijom.

Što se tiče defanzive, Piksi neće da menja najbolji deo našeg tima u dosadašnjem toku turnira. Moguće su izmene na poziciji zadnjeg veznog – Gudelja čeka pozicija startera, a uz njega tu će da bude Lukić ili Ilić. Mladenović je siguran (praktično nema alternativu), dok je dilema Živković ili Birmančević. Izvesno je da će obojica dobiti šansu, neko od 1. minuta, a neko tokom meča.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter