Izvor: telegraf.rs
04.10.2020 u 16:00
0

ZVANIČNO: Miloš Jojić je Partizanov kapitalac!

Najveća želja stručnog štaba ostaje u Humskoj u naredne dve godine

Delovalo je kao nemoguća misija, kao nešto što nije u domašaju kluba u ovom trenutku, ali je Partizan dva dana pred kraj prelaznog roka načinio veliki napor i uspeo da vrati Miloša Jojića u redove. Vezista se vratio u Humsku posle šest godina u inostranstvu i potpisao dvogodišnji ugovor, što je takođe plus za crno-bele, jer mogu da planiraju na duže staze.

Gledajući činjenicu da je Jojić u Bašekšehiru imao godišnja primanja od 1.200.000 evra, da je mogao da odabere drugi klub u Turskoj ili, pak, neki od zapadnjačkih u srednjem rangu, a da je na kraju ipak prihvatio ponudu kluba u kome je odrastao, čini se da su čelnici Partizana napravili ozbiljan posao.

PROČITAJTE I OVO

SLUČAJ SINA KOJI JE „JEO OCA“ NIJE PRIMER KANIBALIZMA: Ispravna terminologija i objašnjenje, ima veze i sa demencijom

PREMIJER LIGA: Fudbaleri Mančester Junajteda i Totenhem Hotspura na Old Trafordu

OVAJ NAPITAK PRŽI SALO SA STOMAKA: Pijte ovo svako jutro i očekujte ČUDO!

Vezista je bio izričita želja trenera Aleksandra Stanojevića, koji u nekim momentima, kao i većina navijača uostalom, nije verovao da je transfer izvodljiv, tim pre što je Jojiću preostalo još godinu dana važećeg ugovora u Turskoj.

Međutim, kako se bližio kraj prelaznog roka i sam igrač je počeo da procenjuje situaciju, svestan da će u Partizanu i dobiti kontinuitet i biti pod lupom evropskih ekipa, koje uvek nađu nešto interesantno u Humskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter