Izvor: NOVOSTI
20.10.2024 u 12:25
0

ZVEZDA U UTORAK U MONAKU: Nemci u glavnim ulogama!

Poznate su sudije za meč 3. kola Lige šampiona u Monaku

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak (18.45) gostuju Monaku u 3. kola Lige šampiona.

LEGENDARNI ŠKOT OTKRIO KOLIKO MU JE JOŠ OSTALO: I njegova supruga je bolesna!

Evropska fudbalska federacija (UEFA) danas je donela odluku koju su svi u crveno-belom taboru čekali!

Suđenje važne utakmice povereno je Nemcima. Na centru će stajati Tobijas Štiler, a pomoćnici će mu biti Kristijan Gitelman i Mark Borš. Četvrti arbitar biće Matijas Jolenbek, dok će u VAR sobi sedeti Benjamin Bran i Johan Pfajfer.

Posle dva odigrana kola Monako se nalazi na 14. mestu sa 4 boda. Bili su bolji na gostovanju Barseloni sa 3:0, dok su u Zagrebu odigrali 2:2 sa Dinamom.

Crvena zvezda nije uspela da slavi u prva dva kola. Poražena je od Benfike u Beogradu sa 2:1 i od Intera u Milanu sa 4:0. Gostovanje Monaku mogla bi da bude dobra šansa da se upiše prvi bod, a zašto ne i bodovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter