Izvor: happybsc
30.08.2023 u 22:30
0

GODINE SU TU, PA BAŠ I NE VOLIM DA IGRAM PO VRUĆINI: Uvek igram protiv samog sebe kaže Novak

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Us Opena gde će u srpskom derbiju igrati protiv Lasla Đerea koji je takođe pokazao neverovatnu igru i pobedio fracuza Gastona.

NOVAK EKSPRES LAKO DO SRPSKOG DERBIJA PROTIV LASLA ĐEREA: Bernabe Zapata Miraljes -Novak Đoković ( 4:6,1:6,1:6 )

-Bio je ovo težak meč govorim o uslovima, mislim da posle toga kada je sunce zašlo sa terena uslovi su postali bolji. Ali isto je za oba igrača, kada je čitav teren u senci bilo je mnogo lakše. Visoku temperaturu mogao si da osetiš zbog tvrde podloge, jer apsorbuje toplotu, tu su i svi ovi monitori pa je to onda puno iskustvo.

Nisam počeo najbolje prvi set ali je moj nivo tenisa u drugom i trećem setu bio bar  par nivoa viši nego u prvom tako da sam zadvoljan .

Mnogi ljudi se ugledaju na tebe i  i ti si najbolji teniser svih vremena ljude zanima šta prolazi kroz tvoju glavu kada imaš loš meč pitala je voditeljka programa na Artur Ešu, na šta je Srbinodgovorio.

Pa pitam se Da li mi ovo treba u životu,, naravno da ne slušajte  zato i treniramo nekoliko sati dnevno u različitim vremesnkim uslovima. Ne možeš uvek da igraš u idelanim uslovima, što može potencijalo da te sačeka na terenu  moraš da kažeš sebi da jesi i da stremiš ka napretku, malo drugačije deluje . Na ovakvom turniru moraš da budeš spreman čak i ako misliš da nisi. A razlika u mečevim između noćnih i dnevnih zanimalo je dalje voditeljku . Novak je ponovo poovio da je dinamika malo drugačija nego pre deset godina, da njegovo telo drugačije deluje ali ja i dalje osećam da sam u tih par mečeva igrao bolje. Srećan sam što sa se vratio da igram u Njujorku  Srećan sam što igram ovde na Artur Ešu i i dalje imam glad i i dalje ima želju pose dvadeset godina dolaženja u Njujork .

A u meču dva novaka 36 godišnjeg Novaka sa novakom od pre deset godina Đoković se našalio da bi sadašnji NOvak tako lako pobedio samog sebe od pre dest gdina Ne neznam  rezulataom od tri nula. Ne želim ali ipak želim da igram protiv samog sebe i igram uvek u gavi . Sada imam više iskustva znam da se foksuram i sačuvam energiju i to su stvari dočekuješ ja se za jednog starkleju još uvek dobro krećeam

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter