Izvor: Novosti
31.08.2023 u 07:10
0

MOGUĆI RIVALI ZVEZDE U LIGI ŠAMPIONA: NISMO ni SUMNJALI da će ovako da bude!

U sredu su odigrane preostale revanš utakmice plej-ofa za Ligu šampiona u fudbalu, u kojoj će Srbiju predstavljati FK Crvena zvezda koja je i saznala rivale.

Nakon što su u utorak u grupnu fazu elitnog nadmetanja prošli Galatasaraj, Braga i Jang Bojs, dan kasnije to su učinili Kopenhagen, PSV i, prvi put u klupskoj istoriji, belgijski Antverp. I to posle izuzetno zanimljivih revanš utakmica…

Žreb za grupnu fazu održaće se u četvrtak, 31. avgusta, od 18 časova, uz prenos na portalu „Novosti“, a srpski prvak već sada zna ko mu sigurno neće biti rival u grupi.

(UŽIVO) BODRIMO I VAS MOMCI – ODBOJKA SRBIJA-ŠVAJCARSKA: SRBIJAAAA DEMOLIRALAAAA ŠVAJCARCEEEE!!! (3:0)

Crvena zvezda se, naime, nalazi u trećem šeširu sa Šahtjorom, Salzburgom, Milanom, Bragom, Lacijom, PSV-om i Kopenhagenom, što znači da sa njima ne može da se sastane u uvodnoj fazi elitnog takmičenja.Potencijalni rivali crveno-belih su:

Prvi šešir: Mančester siti, Sevilja, Barselona, Napoli, Bajern, PSŽ, Benfika, Fejnord.

Drugi šešir: Mančester junajted, Arsenal, Real Madrid, Atletiko Madrid, Inter, Borusija, RB Lajpcig, Porto.

Četvrti šešir: Real Sosijedad, Galatasaraj, Seltik, Njukasl, Union Berlin, Lens, Jang Bojs, Antverpen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter