Izvor: Kurir.rs
29.08.2023 u 10:56
1

I ONA JE BODRILA NOVAKA: Atraktivna blogerka fotkom sa meča ZAPALILA Instagram

Pobedom je startovao Novak Đoković na ovogodišnjem US Openu, on je u prvom kolu bio bolji od Aleksandra Milera protiv koga je slavio sa 3:0 u setovima.

Najbolji teniser ikada imao je ogromnu podršku na ovom meču, a među prisutnima bila je i atraktivna blogerka Alisa koja je na Instagramu podelila snimak sa tribina stadiona Artur Eš, a snimila je i Novakov izlazak na teren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alisa (@alisa_nyc)

Sam Novak je imao reči hvale za sve koji su ostali do kraja meča.

– Počeli smo kasno, znali smo da ima ceremonija, znali smo da može da bude kasno. Doći ovde je uvek zadovoljstvo, hvala svima koji su ostali skoro je 1 uveče. Cenim to, znam da bi deca trebalo da spavaju, ali ostali mogu da ostanu. Ovo je nešto neverovatno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “I ONA JE BODRILA NOVAKA: Atraktivna blogerka fotkom sa meča ZAPALILA Instagram”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter