Izvor: alo sport
22.06.2024 u 12:27
0

JOVIĆEVA VERA U PROLAZ GRUPE: Ovo je najbolja grupa momaka, Danska nivo iznad Slovenije

Napadač Milana se osvrnuo na dosadašnji tok Evropskog prvenstva.

Da ne beše onog nebeskog skoka, razočarenje bi bilo ogromno. Ipak, Luka Jović je golom doneo bod protiv Slovenije i poručuje – remi je bio najrealniji rezultat. Ostaje žal što nismo uspeli da uzmemo tri boda, to bi nam mnogo pomoglo u borbi za prolaz. Slovenci su ozbiljan i disciplinovan protivnik, na kraju smo se spasli tim golom, ali mislim da je to bio najrealniji rezultat – počeo je on u intervjuu za sajt FSS-a.

Opisao je Jović i kako se izborio za poziciju u poslednjem napadu Srbije protiv Slovenaca.

BOLJE DA SE NE VRAĆA U RUSIJU Oglasio se klub albanskog fudbalera koji je vređao Makedonce, čeka ga žestoka kazna

 

 

– U većini slučajeva sam dosta niži od direktnih rivala, po desetak centimetara, pa gledam kako da se izvučem na drugu stativu, gde mogu telom da se izborim za poziciju i da dođem do udarca. Tako je bilo i protiv Škotske i sad. Mitar je imao loptu na glavi, kada sam video da prolazi, bio sam spreman. Bio je sjajan centaršut Ilića, u poslednjem minutu utakmice zahtevnog tempa, po velikoj vrućini i sparini.

Napadač Milana ističe da mu je žao što zbog navijača, „orlovi“ nisu osvojili tri boda.

– Inače sam povučen, miran, teško se iznerviram, a tokom te utakmice sa Slovenijom jesam se iznervirao. Bilo mi je krivo zbog celog ambijenta, zbog naših navijača, zaslužili su da pobedimo… Nismo uspeli. Hvala im mnogo na podršci, nadam se da će doći u što većem broju protiv Danske, da probamo da pobedimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter