Izvor: Telegraf
07.10.2021 u 13:15
0

ANTIVAKSERI U PROBLEMU: Nevakcinisanim NBA igračima preti i zatvor, ako prekrše pravila

Najpoznatiji antivakser Kajri Irving je u problemu.

PROČITAJTE JOŠ:  HAOS: Tražio CRVENI KARTON od sudije, DOBIO GA, pa odbijao da napusti teren

Prema poslednjim podacima iz Amerike, u borbi protiv kovida vakcinisano je oko 95% košarkaša u NBA ligi, nekoliko desetaka ih se još opire, uprkos brojnim komplikacijama koje im to donosi.



Jedna od tih komplikacija posebno bi ih mogla koštati na gostovanjima kod jedine neameričke NBA ekipe Toronto Reptorsa, pa čak ih i poslati u zatvor.

Kanada je donijela Akt o karantinu, prema kojem nevakcinisani igrači tokom boravka u gradu ne smeju napuštati hotel, osim radi ekipnih aktivnosti. Kršenje tog pravila može rezultirati zatvorskom kaznom do šest meseci i/ili globom od 750.000 dolara, javlja The Athletic.

Akt se ne odnosi na igrače Reptorsa, koji su ionako svi vakcinisani, nego samo na goste koji ulaze u zemlju. Oni po ulasku i dalje moraju odraditi razdoblje karantina, ali članovi sportskih ekipa imaju izuzeće prema kojem, naravno, smeju u dvoranu. Ali, bilo koja druga aktivnost izvan hotela im je zabranjena i može rezultirati spomenutim kaznama.

PROČITAJTE JOŠ:  NOVO SRPSKO NBA ČUDO: Evo koji igrač Mege je zapao za oko Amerikancima

Irving kod kuće ne sme ni igrati ni da trenira

Najpoznatiji NBA igrač koji se još nije vakcinisao je Kajri Irving iz Bruklin Netsa, ali njegovi problemi ponajviše leže na „pehu“ da igra u Njujorku, čije su lokalne zdravstvene institucije zabranile nevakcinisanim osobama ulazak u dvorane pa on ne može igrati na domaćim utakmicama, ali ni trenirati s ekipom dok je u gradu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter