Izvor: Blic
07.10.2021 u 09:49
0

Bobi Marjanović VEZAO 2 TROJKE ZA 20 SEKUNDI (VIDEO)

Košarkaši Dalasa u predsezoni NBA lige pobedili su Jutu sa 111:101, uz još jednu vrhunsku partiju Luke Dončića, ali je srpski centar Boban Marjanović ipak bio centralna figura meča.

PROČITAJTE JOŠ:  JOKIĆ DOMINIRA: Dabl-dabl za samo 16 MINUTA (VIDEO)

Bobi je na terenu proveo tek nešto malo više od devet minuta što mu je bilo sasvim dovoljno da izazove opštu euforiju u Dalasu!

Naime, srpski gorostas “vezao” je dve trojke za 20 sekundi i pokrenuo pravi delirijum u hali.

PROČITAJTE JOŠ:  PANIKA NA NBA UTAKMICI: Oglasili se alarmi, publika EVAKUISANA

Marjanović je meč završio sa 14 poena i tri skoka uz asistenciju asistenciju, a Luka Dončić je bio najefikasniji kod Maveriksa sa 19 poena, šest skokova i pet asistencija.

Zanimljivo je i to da su pojedini američki mediji istakli da se Marjanović zbog tih trojki transformisao u Stefa Karija koji je sa svojim Golden Stejtom dobio Denver rezultatom 118:116.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter