Izvor: Informer
26.10.2021 u 17:43
0

JUSUF NURKIĆ STIŽE U ZVEZDU? Čović progovorio o novim pojačanjima

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je o potencijalnim pojačanjima i o odnosu kluba sa navijačima. 

Čović je postao predsednik Crvene zvezde 2011. godine i bio je u odličnim odnosima sa navijačima sve do januara 2018. kada su mu zamerili dovođenje Alena Omića.

PROČITAJTE JOŠ: LEPE VESTI: Milan Pavkov pobedio koronu

Čović je za medije otkrio da ima saradnju sa navijačima.

– Dok radim u Crvenoj zvezdi sarađivaću i sa navijačima. Uvek ću čuti njihovo razmišljanje, kao i ostalih subjekata u sportu – rekao je Čović.

PROČITAJTE JOŠ: Prvi meč za naše boksere na SP u Beogradu doneo je pobedu

Na pitanje da li bi eventualno u crveno-belom dresu mogao da zaigra NBA centar Jusuf Nurkić, Čović je rekao: 

– Ne! Zato što je davao izjave kakve su nedolične – poručio je Čović, čime je oduševio Delije koje imaju jasan stav, bez obzira na to što nije tajna da Zvezda traži igrača na poziciji pet.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter