Izvor: ALO
27.10.2021 u 07:39
0

STRAŠNE SCENE! Jokiću stradalo koleno! (VIDEO)

Kakva šteta…

Nikola Jokić je postigao 24 poena, igrao je u velikom stilu i uništavao je Rudija Gobera, ali… Došlo je do udaraca koleno u koleno i Srbin se povredio.

Ostao je na parketu, a urlao je od bolova i sve je izgledalo baš strašno.

PROČITAJTE JOŠ:Dušan Vlahović ima novu cenu, ovo nije mogao ni da sanja

Ubrzo je javljeno da se Jokić neće vraćati u igru, a prvi izveštaji koji su stigli, kako prenosi Denver Stiffs, govore o ipak lakšoj povredi našeg igrača.

Nagetsi su bez Jokića glatko izgubili utakmicu sa Jutom (122:110 za Džez), a najefikasniji igrač u pobedi tima iz Solt Lejk Sitija bio je Rudi Gober sa 23 poena. Kod Nagetsa to je ostao Jokić, iako je igrao samo 15 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter