Izvor: NOVA
17.06.2024 u 19:46
0

KAKAV GAF PREMIJERA CRNE GORE: Spajić kasnio na sastanak sa predsednikom Bugarske četiri minuta, Radev napustio zgradu Vlade

„Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 časova, pošto je predsednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsednikom Radevim.

Raniji sastanak predsednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsednika Bugarske Rumena Radeva, posle četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade“, rečeno je „Vijestima“ iz Vlade.

0 Borisov pobedio na evropskim i parlamentarnim izborima u Bugarskoj: Može li konačno da formira vladu SVET 10. jun 1 Žene na listi najtraženijih kriminalaca: Bugarska „kripto kraljica“ je najopasnija, ceo FBI traga za njom SVET 2. jun Iz Vlade je „Vijestima“ dodatno pojašnjeno da je sastanak trebao da se održi u istom, prijemnom salonu, gde je bio sastanak sa predstavnicima TUI-a i da je razlog njegovog kašnjenja bio taj što je prostor trebalo pripremiti za novi sastanak. Predsednik Crne Gore Jakov Milatović domaćin je posete predsednika Bugarske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter