Izvor: Happy BSC
30.12.2021 u 21:18
0

Košarkaši Zenita pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 76:80 u 1 meču 18. kola Evrolige

Košarkaši Zenita pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 76:80 u 1 meču 18. kola Evrolige

Bio je ovo neverovatan meč sa dosta preokreta, ipak Zenit je trijumfovao

Nosili su navijači Zvezde svoje igrače tokom čitavog meča, ali na kraju ni to nije bilo dovoljno za trijumf, koji je Zvezda propustila u regularnom delu, jer je imala dva napada za pobedu.

Posle meča su i trener gostiju Ćavi Paskval, kao i bek Matijuš Ponitka nahvalili atmosferu iz Pionira istakavši da je to nešto jedinstveno u Evroligi.

– Fantastična utakmica, svaka čast navijačima, nama ovo nedostaje u svim dvoranama u Evroligi, nadam se da bismo mogli da osetimo više ovakvih utakmica i atmosfera. Zvezda je igrala sjajno, borili su se jako, srećni smo što smo pobedili, nadam se da su naše porodice bile ispred TV ekrana, sutra je Nova godina, nadam se da ćemo i u novoj godini igrati dobro i biti u dobrom raspoloženju – rekao je Ponitka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter