Izvor:
07.07.2024 u 15:06
0

LJUBITELJI FUDBALA U ŠOKU Legendarni Toni Kros objavio kraj karijere, pa poslao emotivnu oproštajnu poruku

Legendarni fudbaler, Toni Kros, objavio je kraj karijere

Čuveni Nemac nije uspeo da osvoji titulu prvaka Evrope i tako se penzioniše u velikom stilu, jer je Nemačka izgubila od Španije sa 2:1.

Kros je posle eliminacije, odlučio da se oglasi povodom kraja karijere, pa je objavio emotivnu poruku:

– Pa, to bi bilo to. Međutim, pre nego što počnem da odmaram i bar pokušam da shvatim šta se sve desilo u prethodnih 17 godina, ne želim da propustim priliku da se zahvalim svima koji su me prihvatili onakvog kakav jesam. Hvala svim mojim navijačima širom sveta na bezuslovnoj podršci. Hvala svim mojim klubovima i trenerima koji su verovali u mene. Hvala svim mojim saigračima što su činili da se osećam dobrodošlim bilo kada. Hvala mojim prijateljima što su uvek bili iskreni prema meni, bez obzira na to koliko sam postao uspešan. Hvala mojim agentima, koji su mi postali prijatelji. Hvala mojim roditeljima koji su me na najbolji mogući način spremili i pomogli mi da shvatim šta je moj san.

 

UKLONITE SE ILI ĆE BITI UPOTREBLJENA SILA: Besni Turci pravili HAOS po Nemačkoj i Holandiji!

Hvala mom bratu Feliksu, koji je uvek bio moj najveći fan. Hvala mojoj deci koja su mi uvek bila najveća motivacija da da, sve od sebe, jer ništa nije bolje nego kad vidite vašu decu da su ponosna na svog tatu. Hvala mojoj prelepoj ženi Džesiki što je bila to što jeste. Nemoj nikad da se menjaš, jer ovaj uspeh ne bi bio moguć bez tebe. To je naš uspeh! Na kraju, poslednje, ali ne i najmanje važno: Hvala fudbale! Ti prelepa igro. I… nema na čemu. Gotovo, kraj – napisao je Toni Kros.Za Real je odigrao 464 utakmice, postigao je 28 golova, a 98 puta asistirao. Za reprezentaciju Nemačke ima 113 nastupa i 17 golova, a 2014. je u Brazilu osvojio Svetsko prvenstvo kao jedan od ključnih igrača reprezentacije Joakima Leva.U dresu Real Madrida je po četiri puta osvojio La Ligu i Ligu šampiona, dok je sa Bajernom tri puta bio prvak Nemačke i jednom Evrope.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter