Izvor: 24SEDAM
17.10.2024 u 13:25
0

MIŠKO RAŽNATOVIĆ: Poznati menadžer progovorio o prelasku Petruševa u Crvenu zvezdu (FOTO)

Tokom jutarnjih časova proširila se navodna informacija da Crvena zvezda i Filip Petrušev imaju dogovor i da će se nekadašnji igrač crveno-belih vratiti u Beograd

Tokom jutarnjih časova proširila se navodna informacija da Crvena zvezda i Filip Petrušev imaju dogovor i da će se nekadašnji igrač crveno-belih vratiti u Beograd. Navijači su bili oduševljeni, ali vrlo brzo je stigao hladan tuš od menadžera krilnog centra Olimpijakosa, Miška Ražnatovića.

NOVAK SE ZGROZIO KADA JE PROBAO ONO ŠTO SU MU ARAPI DALI: Ljudi, šta vam je ovo? (VIDEO)

On se oglasio putem svog zvaničnog naloga na društvenoj mreži „X“, gde je jasno poručio da nikakvog dogovora, a ni razgovora u poslednje dve sedmice zapravo nije ni bilo.

– Nažalost, sve informacije o evroligaškim pojačanjima beogradskih klubova, koje su se danas pojavile su potpuno netačne. Nikakvi dogovori nisu postignuti, a razgovora nije ni bilo u poslednje dve sedmice! – napisao je Ražnatović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter