Izvor: ALO
29.07.2024 u 20:54
0

NADAL DOŽIVE NERVNI SLOM: Priznao da je Đoković najbolji ikada

Zanimljiva izjava "bika sa Majorke".

Rafael Nadal nije uspeo da priredi iznenađenje, pošto je u drugom kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama izgubio od Novaka Đokovića.

Španski reprezentativac je u međuvremenu stao pred medije iz svoje zemlje i opširnije govorio o onome što se dešavalo, jer mu je mnogo lakše da daje intervjue na svom jeziku:

– Jedan igrač danas je bio mnogo bolji od drugog i to treba prihvatiti. Tokom prvog seta bilo je teško svariti sve što se dešavalo, iako sam uspeo da to uradim. Pokušao sam da imam odgovarajući stav i mentalitet kako bih to prihvatio, jer sam znao da postoji mogućnost da meč bude takav.

OSIGURANA PRVA MEDALJA ZA SRBIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Zorana Arunović i Damir Mikec u utorak u finalu

Potom je istakao da je Novak najbolji teniser u istoriji:

– Nisam bio u stanju da igram na nivou koji je bio potreban, a on mi gotovo ništa nije poklonio, tako da bez kvaliteta i igre kakvu sam imao pre 15 godina, nećeš moći da stvaraš probleme najboljem u istoriji, zar ne?

Rafi se nije dopalo pitanje o penziji, pa je ljutito odgovorio:

– U tom smislu, odluke koje ću doneti posle ovoga donosiću kasnije. Nije trenutak da se obeshrabrujem jer mi preostaje dubl i još sam u takmičenju. Sada je vreme da prihvatim težak poraz, kako zbog načina na koji se desila, tako i zbog toga što je lakše prihvatiti zbog svega toga. Od sada, treba imati odgovarajući mentalni sklop, u šta sam siguran da neću zakazati, da bih sutra bio spreman – objasnio je Nadal, pa dodao:

– Kunem se da ne mogu ceo dan razmišljati o tome. Dolazim ovde i svakog dana me pitate isto, a na kraju je vrlo teško povratiti optimalan nivo ako razmišljam o tome da li ću da se povučem ili ne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter