Izvor: Alo.rs
24.07.2023 u 18:32
0

NEDOVIĆ U ULOZI PLEJA? Nemanja spreman da ispuni sve Pešićeve zahteve

Košarkaš Crvene zvezde spreman da bude jedan od lidera Srbije na Mundobasketu.

Nemanja Nedović konačno nema problem sa povredama i nalazi se na spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Put Filipna neće krenuti Vasilje Micić, te tako „orlovi“ nemaju klasičnog plejmejkera, pa će zbog toga na poziciji organizatore igre biti Nedović, Marko Gudurić, Bogdan Bogdanović…

– Šta god treba i trener bude tražio, ja ću igrati – rekao je Nedović.

Usled brojnih otkaza, Srbiju mnogi ne vide kao favorita. Da li u tome upravo leži prednost našeg tima?

– Možda jeste, možda i nije. Na nama je da se što bolje pripremimo i iskoristimo sjajne uslove koje ćemo od sutra imati u Pazovi. Da napravimo lepu atmosferu, koja je možda najbitnija pred ovakva prvenstva – naveo je košarkaš Crvene zvezde.

NEMANJA NEDOVIĆ poslao skrivenu poruku: Reprezentativac Srbije najavio dolazak među Orlove?

Iza Nedovića je naporna sezona sa crveno-belima, ali spreman je na izazove sa reprezentacijom.

– Dobro sam. Sve je teže iz godinu u godinu, što sam stariji sve je teže. Ali kroz priču sa Bogdanom i ljudima iz Saveza nekako se javi motivacija za rad preko leta. Najbitnije je da svi budemo zdravi, da imamo pozitivnu atmosferu, pa ćemo videti šta će biti – jasan je 32-godišnji Nedović.

Selektor je najavio da će cilj na Svetskom prvenstvu biti plasman na Olimpijske igre.

– Neka to bude neki primarni cilj. Sigurno ćemo ići korak po korak, ali da bi sve ovo imalo smisla, ovo odricanje koje imamo i dajemo pola svog slobodnog leta, najlepše je vratiti se sa medaljom – rekao je Nedović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter