Izvor: Telegraf.rs
13.07.2023 u 22:25
0

NEMANJA NEDOVIĆ poslao skrivenu poruku: Reprezentativac Srbije najavio dolazak među Orlove?

Polako se sklapaju kockice za Mundobasket

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović trenutno se odmara i „puni baterije“ za novu sezonu koja će, po svemu sudeći, početi u dresu reprezentacije.

ZVEZDA SE OPROSTILA OD KAMPACA: Zauvek ćes biti deo crveno-bele porodice

Naime, poslednjih dana sve više se govori o predstojećem Svetskom prvenstvu u košarci koje se od 25. avgusta do 10. septembra igra u Japanu Indoneziji i na Filipinima. Pojedine reprezentacije već su objavile spiskove igrača na koje računaju dok je selektor Srbije Svetislav Pešić odlučio da ostavi više prostora svojim košarkašima i spisak objavi nešto kasnije.

Pozivi su potencijalnim reprezentativcima uručeni,  a na njemu će se po svemu sudeći naći i Nemanja Nedović. Tako, košarkaš crveno-belih je na društvene mreže, pored fotografija sa odmora, postavio i fotografiju na kojoj je u dresu Srbije.

Mnogi su protumačili da je na ovaj način reprezentativac Srbije poslao poruku da će baš on konkurisati za najboljih 12 koji će se naći na putu za Mundobasket.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter