Izvor: sd.rs
14.07.2023 u 17:55
0

ZVEZDA SE NE ZAUSTAVLJA: Brutalni ŠUTER stiže na Mali Kalemegdan

KK Crvena zvezda polako sastavlja tim za sledeću sezonu. Ima tu i dolazaka i odlazaka, a sledeći koji bi mogao da stigne na Mali Kalemegdan je Rokas Gidraitis, krilo Baskonije, koje je već sarađivalo s trenerom Duškom Ivanovićem u klubu iz Vitorije.

Španski „El Koreo“tvrdi da Zvezda nije jedini klub koji želi ovog košarkaša, već imaju i konkurenciju u takođe timovima iz Evrolige Olimpiji iz Milana i Anadolu Efesa.

NEMANJA NEDOVIĆ poslao skrivenu poruku: Reprezentativac Srbije najavio dolazak među Orlove?

Gidraitis pokriva pozicije dva i tri, a poznat je kao izvrstan šuter. U Evroligi je beležio nešto više od 10 poena u proseku tokom prethodne sezone, a dok u karijeri u ovom takmičenju ima 11.9 poena u proseku.

Ima čak 55.1 odsto šuta za dva poena, 37.5 odsto za tri i 82.5 odsto slobodnih bacanja tokom četiri sezone u Evroligi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter