Izvor: TELEGRAF
19.07.2024 u 21:35
0

NEVEROVATNE VESTI ZA SRBIJU: Da li ovo znači da će Nikola Jović igrati za Orlove na OI?

Povreda je sanirana

Iako je u jednom trenutku izgledalo da će propustiti Olimpijske igre, najnovija vest kada je u pitanju Nikola Jović i njegova povreda je i te kako ohrabrujuća!

Naime, Jović je završio sa terapijama koje je imao zbog povrede stopala i spreman je da se priključi saigračima.

NEZAPAMĆENA NEPRAVDA: Srpski golman dominirao u Čelsiju, a oni ga teraju

– Naš reprezentativac, Nikola Jović, povredu stopala sanirao je sa našim timom fizioterapeuta, kako bi se spreman priključio ekipi pred OI u Parizu. Želimo celom timu puno uspeha i zdravlja – oglasili su se iz „ViP physical“ ambulante za rehabilitaciju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ViP physical (@vip_physical)

O njegovoj rehabilitaciji nedavno je govorio i selektor Svetislav Pešić.

– Krajem prošle nedelje je skinuo čizmu i sad je u procesu oporavka, radi sa trenerima. Videćemo da li ga mogu pripremiti kada se vratimo iz Abu Dabija da li može da se priključi ekipi. Važno je da nije ništa polomljeno, da nije ruptura. To mu daje mentalnu sigurnost, kada je ruptura malo se više plašiš.

Podsetimo, u prvi mah se činilo da je Jović polomio skočni zglob.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter