Izvor: alo sport
02.06.2024 u 14:29
0

NEVEROVATNO Otkriven PRAVI razlog zašto je Kaboklo napustio Partizan

Brazilac proživljava neverovatnu dramu.

Kao bomba je odjeknula vest da je Bruno Kaboklo samovoljno napustio danas Partizan. Sada je konačno otkriven i pravi razlog.Prema pisanju Mozzart sporta, Brazilac je otišao iz Beograda pošto sa bivšom partnerkom bije bitku za starateljstvo nad detetom!

 

ŠMEKERSKA PORUKA MUSETIJA Posvetio Đokoviću objavu i evo šta je napisao

 

On je posredno preko agenta pitao ljude iz kluba pre desetak dana da li bi mu dozvolili odlazak početkom juna, međutim dobio je odgovor da je potreban za finalnu seriju sa Crvenom zvezdom.

Kako ga odgovor očigledno nije zadovoljio, Kaboklo je odlučio da spakuje stvari posle meča sa Megom i zaputi se za Ameriku.

Ljudi iz Partizana ne bi ni saznali da je otišao da ga nisu pozvali povodom nekih privatnih stvari koje je zaboravio u Pioniru.

Tek tada su shvatili da im se Kaboklo javlja sa nemačkog aerodroma i da je otišao put Orlanda gde ga čeka suđenje.

Veliko je pitanje da li će se Brazilac vratiti do ponedeljka u Srbiju, a sve i da se to dogodi gotovo je sigurno da neće igrati protiv Crvene zvezde u prvom meču finala Superlige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter