Izvor: ALO
19.07.2024 u 18:52
0

NEZAPAMĆENA NEPRAVDA: Srpski golman dominirao u Čelsiju, a oni ga teraju

Po svemu sudeći, promeniće dres.

Iako je došao u Čelsi kao rezervni golman, kada je dobio šansu, Đorđe Petrović ju je iskoristio. Ipak, promenom trenera, tačnije dolaskom Enca Mareske, srpski reprezentativac bi mogao da promeni klub.

SAZNAJTE KAKO JE NOVAK ALKARAZU PROMENIO ŽIVOT: Rafa je rekao da to ZAHTEVA VELIKU ŽRTVU, ali je Karlitos ipak uradio ISTO KAO ĐOKOVIĆ!

Naime, prema pisanju „Bi-Bi-Sija“, „plavci“ su nekadašnjeg čuvara mreže Čukaričkog ponudili Đenovi, koja jeste u potrazi za igračem na toj poziciji, ali našeg zemljaka ne može da priušti.

Kako bilo, ovaj potez Čelsija jasno govori da više ne računa na Đorđa Petrovića, koji je za klub iz Londona odigrao 31 utakmicu i sedam puta je sačuvao svoju mrežu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter